• Green pass në vendet e Europës dhe përse Shqipëria nuk mund ta aplikojë një sistem të tillë
  • Nivel i ulët vaksinimesh tek studentët, në Tiranë pati ankesa se s’kishte Pfizer
  • Rindërtimi në Tiranë, vetëm 1/3 e objekteve arsimore të premtuara janë përfunduar
  • Rehabilitimi i rrugës Krujë-Fushë Krujë, “peng” që prej tërmetit të 2019-tës
  • Rama: Britania ka bërë plan për kufizimin e energjisë
  • MSH: Vaksina Covishield u injektua tek arsimtarët, policët dhe punonjës të fasonerive
  • Pastrimi i Gjanicës, problemi që nuk mori kurrë zgjidhje
  • Të rinjtë në Lezhë interes në metodologjinë e identifikimin e lajmeve të rreme
  • Ankesat për shërbimin e transportit urban publik në Tiranë: Vonesa, neglizhencë, mosnjohje e librezave për udhëtim falas