• VIDEO/ Pishat zëvendësojnë palmat në autostradë, fati i tyre si i palmave?
  • Basha: Dako bashkëpunoi me grupet kriminale për blerjen e votave
  • Ministria e Infrastrukturës shfuqizon licensat paralele të Transportit Ndërqytetas
  • VIDEO/Probleme me licensat në Transportin Ndërqytetas
  • Mediu: Shqipëria sot vendi më i varfër në Europë dhe botë
  • Ministria e Shëndetësisë dhe kreu i qeverisë mbajnë premtimin për fishat e diabetit
  • Basha: 13 mijë biznese të mbyllura në vitin 2017
  • Pandeli Majko: Në 1 Janar të vitit 2018, të hapim kufijtë me Kosovën
  • Të sëmurëve me tumor u sigurohet herceptina
  • Edi Rama: Nga zero mësues ndihmës në 2013, sot ka 310