• RMV zbut masat anti-COVID, ndërkohë procesi i vaksinimit ecën ngadalë 
  • Transparenca me dy standarde e Ministrisë së Financave në raportimin e fondeve të rindërtimit
  • Aeroporti i Kukësit nuk ishte funksional as pas 17 qershorit siç deklaroi Balluku
  • Faktoje fiton gjyqin për faturat me kryeministrinë, në shkallën e parë
  • Në muajin zgjedhor u disbursuan më shumë para për rindërtimin
  • Veliaj: Asnjë leje ndërtimi në qendrën e Don Boskos dhe digën e Liqenit kur të bëhem kryetar bashkie
  • Skadon afati i radhës, por spitali i Laçit nuk duket gjëkundi
  • Sezon i ri turistik me protokoll të vjetër anticovid, ndryshe nga RMV
  • Vaksinimi apo imunizimi natyror pakësoi shtrimet në spital nga Covid?