• Institucionet ulin transparencën, 4 nga 15 dërgojnë faturat për udhëtimet e titullarëve
  • Balluku: Aksi rrugor që lidh Vlorën me Radhimën mbaron për 30 ditë
  • A ishte tragjedia e Velipojës një ngjarje e paralajmëruar?
  • Dezinformimi po rrit hezitimin ndaj vaksinimit kundër COVID-19
  • Fluturimet e ‘ndaluara’ në bussines class dhe biletat e ish-ministrit të Bujqësisë Çuçi
  • Shpenzimet për Dubain, përgjigje të cunguara dhe kontradiktore nga institucionet
  • Aeroporti i Kukësit: Punimet operacionale përfunduan në 15 prill
  • Barazia gjinore në RMV e Shqipëri, larg realitetit evropian
  • Asnjë pallat i përfunduar në Shijak, në përfundim të afateve të projektit