• Vaksinimi anti-covid vazhdoi edhe ditën e zgjedhjeve, por faqja e MSH nuk publikon shifrat
  • Numërimi drejt fundit, konturohet rezultati për subjektin fitues
  • KRIIK Albania, raporton për problematikat gjatë numërimit dhe votat e pavlefshme
  • Pjesëmarrja në vitin 2021 më e lartë se 2017-a, por ende larg 2013-ës
  • KQZ nis procedim administrativ për dy ministritë pas sinjalizimit nga “Faktoje”
  • Pavarësisht një ditë zgjedhore të qetë, KRIIK vëren problematika me përdorimin e  celularëve dhe votimin familjar
  • OSBE/ODIHR jep raportin pararak për votimin e 25 prillit
  • Procesi i numërimit, parashikimi për ‘lodhjen’ e komisionerëve dhe surpriza e Tom Doshit
  • Elbasani, zona e nxehtë që e mbylli paqësisht votimin