• Aeroporti i Kukësit u përurua ende pa u përfunduar punimet
  • Kryeministri Rama pranon publikisht mosrespektimin e protokollit anticovid
  • Premtimi “Shëndetësi për të gjithë”
  • Si do të jetë ndarja e mandateve në parlamentin e ardhshëm
  • Nga 4 Kampuset e premtuara Universitare, 2 nuk kanë nisur ende
  • Basha: Votat e pavlefshme, dyfishi i diferencës mes palëve
  • Dy standardet e mitingjeve në pandemi, para dhe pas zgjedhjeve të 25 prillit
  • KRIIK raportime për incidentet në numërim dhe fletët pavlefshme
  • Celibashi: Rezultati përfundimtar i zgjedhjeve për partitë politike do të dalë brenda 48 orëve.