• Evis Kushi: Kemi shtuar mësuesit ndihmës në shkolla
  • Trajtimi online për fëmijët me aftësi të kufizuar në Kukës nuk funksionon, rihapet qendra pas verifikimit të “Faktoje”
  • Fshatrat e Malësisë së Madhe, presin t’u vijë ‘radha’ për furnizimin me ujë
  • Edi Rama: Në fund të nëntorit uji vjen 24 orë në Malësinë e Madhe
  • Shqipëria nuk është vendi me papunësinë më të ulët në rajon, siç deklaron kryeministri Rama
  • “Shefqet Ndroqi” refuzon të përgjigjet nëse ofrohet shërbim psikologjik për pacientët me “Covid-19”
  • Fake news-et për vaksinën e Covid-19 dhe ‘varësia’ e publikut ndaj teorive të konspiracionit
  • Si po degradon kalaja e Gradishtës, që u premtua se do kthehej në atraksion turistik për Belshin
  • Çfarë ndodhi me premtimin për shtimin e parqeve, këndeve të lojërave dhe sheshet para pallateve në Elbasan?