• Shqipëria përballet me pandeminë “COVID-19” me orare të kufizuara dhe pasiguri në furnizimin me ujë të pijshëm
  • Si qëndron “e vërteta” rreth Ibuprofenit dhe COVID-19?
  • Në kërkim të ekuilibrave, mes nevojës për siguri dhe rrezikut të shkeljeve së të drejtave të njeriut
  • COVID-19/ Shifrat e Italisë dhe ato të Shqipërisë
  • Mjekimet popullore nuk e frenojnë Covid -19
  • Çelen negociatat me BE-në, por ku jemi me 9 kushtet e Gjermanisë?