• Gjurmë “Photoshop”-i në falenderimin e ministrit Lleshaj
  • Në Ballkan ka ankesa për numrin e ulët të testimeve për COVID-19  
  • “Viti i sigurisë rrugore”, Lleshaj: Muaji janar me bilanc pozitiv
  • 10 përditësime pozitive mbi shpërthimet e COVID-19 nga rreth e rrotull botës
  • Kura e shërimit të COVID-19 me sodë dhe limon, “fake news”
  • Sfidat e mësimit online
  • Petrit Vasili: Nga viti 2013 në Shqipëri nuk ka pasur asnjë spital të ri
  • Rama: Nga 15 marsi te gjitha hyrjet tokësore do të mbyllen
  • COVID-19 ul çmimin e naftës, por Shqipëria ende ndër vendet “më të shtrenjta”