• Si do të “mbijetojnë” qytetet turistike nga koronavirusi
  • A po abuzojnë shtetet me masat urgjente për COVID-19 duke shtypur të drejtat e njeriut?
  • “COVID-19 do të ndikojë në ekonominë tonë familjare”- thonë mbi 90% e ndjekësve të Faktoje
  • Studimi i koronavirusit zbulon se fëmijët me COVID–19 tregojnë simptoma më të lehta
  • A e ndihmon vendin anulimi i PPP-ve siç sugjeron Basha?
  • Kalimtarët i binden shtetrrethimit, pas orës 18:00 zbrazen rrugët e Tiranës
  • Si po përballet Ballkani Perëndimor me coronavirusin “COVID-19”?
  • COVID-19, situata në Vlorë dhe Gjirokastër 
  • Qeveria “mjaftohet” me masat drastike, OBSH-ja kërkon më shumë teste ndaj COVID-19