• Koronavirusi uli ndjeshëm kriminalitetin në mars
  • Asnjë përgjigje për numrin e tamponëve për COVID-19
  • Gjobat ndaj qytetarëve për shkeljen e shtetrrethimit, deri tani 14 milionë lekë
  • COVID-19 rrit ndjeshëm Euron dhe Dollarin
  • ISHP nuk ka një përgjigje sesa tamponë për testimin e Covid-19 ka sot Shqipëria
  • Aplikimi online për këmbësorët komplikon më shumë liridaljen
  • Ahmetaj: Paketa e BE për COVID-19, vetëm për Malin e Zi dhe Serbinë
  • Sa e mbrojtur është policia përballë koronavirusit?
  • Rama: Falen të gjitha kamatvonesat për qytetarët apo biznesin e vogël kundrejt OSHEE