Ministria e Financave dhe Ekonomise

  • Vonesa, mosrealizime dhe mungesë tranparence me procesin e rindërtimit
  • Viti zgjedhor 2021 “fryn” administratën, rrudh buxhetin nga detyrimet e prapambetura
  • Agron Shehaj: Janë me dhjetra tendera të fituar nga një konkurrent i vetëm
  • Sa taksa paguajnë kompanitë e naftës në Shqipëri? Shteti hesht
  • Borxhi Publik, Erion Braçe: Në 100 lekë, 68 i kemi borxh
  • Rrugëtimi i Thumanë-Kashar, që prej mbrojtjes nga qeveria, tek anulimi i kontratës dhe “çmimi i lartë” i Zv/Kryeministrit
  • Arben Ahmetaj: Financojmë universitetin tre herë më shumë se më parë
  • 10 nga gënjeshtrat “më të bukura” të politikës shqiptare për 2018-ën
  • Ahmetaj: 2/3 e studentëve nga shkolla profesionale Kamëz tani punësohen