Ministria e Financave dhe Ekonomise

  • Ahmetaj: 2/3 e studentëve nga shkolla profesionale Kamëz tani punësohen
  • Ahmetaj: Në 2013-ën ishin 40 kompani lojërash fati, sot vetëm 20 kompani
  • Edi Rama: Kemi rritur vetëm dy taksa
  • Xhelal Mziu: Nga 2013-2018 asnjë financim nuk është bërë në Bashkinë Kamëz për institucione arsimore
  • Arben Ahmetaj: 2252 biznese janë mbyllur shtatëmujorin e parë të 2018-ës
  • Ahmetaj: Nuk kemi dhënë asnjë licensë të re për lojërat e fatit
  • Rama: Rrogëtarët me 600 mijë lekë paguajnë më pak taksa se në 2013-ën
  • Drejtoria e Përgjithshme e Doganave i bashkohet listës së institucioneve “memece”
  • Ervin Bushati: Në Kukës për 4 vite kemi investuar dy herë më shumë se qeveria Berisha