• Hapja e shërbimit të Kardiokirurgjisë tek “Shefqet Ndroqi”, ministria nuk kthen përgjigje
  • Çfarë do të bëhet me gjobat që shqiptarët po marrin nga shteti grek?
  • “Cila dhunë policore?”
  • Maskat shkaktojnë HIPOKSI?
  • Çfarë do të thotë për Shqipërinë ulja me 9% e ekonomisë
  • Pandemia bllokoi shitjen e gjësë së gjallë në Shqipëri por jo importin
  • Kufizimi i lëvizjes pas orës 17:30, a është i drejtë dhe efektiv?
  • “240 milionë euro dëmi ekonomik për vitin 2019”
  • Fundjava pa makina në kryeqytet, a mund të bëhet realitet?