• Peshkimi në Shqipëri, i prapambetur edhe pas heqjes së akcizës së naftës
  • Shqipëria portë hyrëse e investimeve të huaja në Ballkanin Perëndimor?
  • Votimi i emigrantëve: Shpresë dhe mosbesim
  • A po shitet Sazani?
  • ISHP “shpëtoi” shqiptarët nga COVID-19?
  • Qeveria dhe opozita fushatë premtimesh për biznesin e vogël
  • Mbeturinat e Manzës dhe gjithë Durrësit do të shkojnë në Sharrë
  • COVID-19, mbi gjysma e bizneseve të mbyllura janë në Tiranë
  • GALERI/ “Fajin nuk e ke ti, fajin e ka përdhunuesi”, protesta përmes fotove