• A mund të mbijetojë turizmi vetëm me tregun e brendshëm dhe të rajonit?
  • Si po shkon hapja nga COVID-19/ Shqipëria dhe vendet rreth nesh
  • COVID-19 iu ndryshoi ngjyrën e lëkurës mjekëve? Cila është e vërteta
  • Duhani dhe COVID-19, të (pa)vërtetat e këtij binomi
  • COVID-19 goditi tregtinë e jashtme të vendit, çfarë thonë shifrat e marsit
  • 98% e shqiptarëve kanë celular, po internet?
  • Sa herë “u shpik” vaksina e COVID-19 sipas mediave shqiptare
  • Turizmi me sytë nga plani i qeverisë për të mbijetuar
  • Bilanci i COVID-19 një muaj pas shfaqjes në Shqipëri