• Viti i Ri i gjen jashtë banesave të reja banorët e Thumanës dhe Bubqit
  • Akuzat e SHBA për korrupsion ndaj Berishës, SPAK: Nuk kemi dijeni për këta persona
  • MSH: Vaksina Johnson&Johnson mbërrin në janar në Shqipëri
  • Pas 6 vitesh përmbushen premtimet për rrugë dhe ndriçim në Ravonik
  • Banorët e 10 fshatrave në Librazhd s’kanë ku të bluajnë drithin, HEC-i lë pa ujë mullirin
  • Shkelen afatet për rindërtimin e bashkisë së Kurbinit
  • Bashkia Shijak rrit taksën e pastrimit
  • Në Tiranë ‘nuk gjendet’ hapësirë për të vendosur Çadrën e Cirkut
  • 5 afate të shkelura në ‘thesin’ e premtimeve të bashkisë për Kopshtin Zoologjik