• Ministria e Shëndetësisë, përgjigje të paplotë dhe të vonuar për ‘green pass’
  • Shkodër/Problemet me transportin urban, qytetarët “detyrohen” të përdorin furgonët informalë
  • Transparenca e një deklaratë dhe rëndësia e verifikimit të saj
  • Rrëshqitjet e dherave në Gërdec rrezikojnë banesat dhe banorët
  • Rëndësia e verifikimit të një deklarate, hapat që duhet të ndiqni
  • Kujdes nga dizinformimi!
  • Investime në rrugën e Topojanit, por gjendja e saj mbetet skanadaloze
  • Si të mos biem pre e lajmeve të rreme dhe propagandës
  • Hapat për të shmangur lajmet e rreme