• Ministria e Bujqësisë e pranon, Akademia e barinjve është një cikël trajnimesh
  • Ujë 24 orë në Vlorë, pas 6 vitesh banorët furnizohen 5 orë në ditë
  • Rrjetet sociale, burim i lajmeve të rreme dhe dizinformimit
  • Në Vorë kanalet kulluese pastrohen pranë autostradës, por jo në brendësi të fshatrave
  • Rëndësia e vendosjes së fakteve të duhura në lajm
  • Tekstet shkollore të huazuara nga ‘perëndimi’ nuk mjaftojnë, mësuesit dhe ekspertët tregojnë ku çalon situata
  • Premtimet e kreut të bashkisë Korçë që mbetën projekte në letër
  • E vërtetë apo gënjeshtër? Ki Kujdes, mos u bëj burim i dizinformimit
  • A përfunduan punimet për aksin Sinanaj-Dukaj, që lidh Tepelenën me Vlorën?