• Voskopoja dhe Dardha, destinacionet turistike që presin investimet e bashkisë
  • Hapet kopshti dhe parashkollori në fshatin Zall Dajt, pas artikullit të Faktoje
  • Pustec/Ndryshimi i tarifës së pastrimit nuk solli zgjidhje të problemit të mbetjeve
  • U premtua riparimi i rrugëve në fshatrat e Tiranës, por tërmeti dhe pandemia ‘ndryshuan’ radhën e prioriteteve
  • Elbasan/Investimet e pakta në infrastrukturën e lagjeve, Bashkia shpresë tek PPP-të
  • Rikonstruksioni i dy shkollave të mesme në Elbasan nuk ka nisur edhe pse ka 2 vite që është premtuar
  • Belsh/ Fëmijët mësojnë në shkolla dhe kopshte në gjendje të mjerueshme
  • Rëndësia e verifikimit të fakteve, si të reduktojmë lajmet e rreme
  • Vaksinimi me dozën e tretë anticovid në Kukës, mungesë transparence nga institucionet dhe refuzim nga moshat e reja