• Rritja e numrit të nxënësve në parashkollor, premtimi që degradoi prej 2017-s
  • Fier/Ish-stacioni i trenit edhe pas 6 vitesh, shumë larg një terminali modern autobusësh
  • “Fakto dhe ti”, ankesa e banores Ruse Haruni
  • “Fakto dhe ti”, ankesa e banorit Edmond Çata
  • Vonesa shembjeve së pallateve në Krujë, po pengon rindërtimin
  • Durrës/Vonesa e bonusit, qytetarët marrin kredi për të paguar qiranë e shtëpisë
  • Problem me transportin e nxënësve, jo vetëm në zonat e thella
  • Shkodër, Faktoje njeh studentët e gazetarisë me mekanizmat për të zbuluar dezinformimin
  • Tiranë, shkolla me ‘teknologji të përparuar vëzhgimi’, nuk ka banjo