• Faktoje publikon databazën e parë interaktive me Vendime të Këshillit të Ministrave/ 276 milion euro “borxh i fshehur” nga Rindërtimi
  • Kurbin/Rruga e Sanxhakut rehabilitohet pas publikimit në Faktoje
  • Artistët e Cirkut: Pas heqjes së çadrës na këshilluan palestrat e shkollave për provat dhe shfaqjet
  • Laçi në “emergjencë” shëndetësore që prej tërmetit të nëntorit 2019
  • Portali unik qeveritar i rindërtimit, mungesë transparence dhe amulli informacionesh
  • Vokshi: Ka mësues që s’duhet ta bëjnë vaksinën, por detyrohen se nuk përballojnë kostot e testit PCR
  • Banorët e Pustecit prej 30 vitesh pa ujë të pijshëm dhe kanalizime
  • Si firuan dosjet për krimet zgjedhore dhe moskompetenca e SPAK që ‘shfryu’ ‘Patronazhistët’
  • A duhet të vaksinohemi? Projekti i nxënësve të shkollës “Karl Gega” në Lezhë