Jeni prekur nga tërmeti i 26 nëntorit? Keni probleme me marrjen e grantit, të bonusit të qerasë apo vështirësi në aprovimin për marrjen e një shtëpie të re?

Na shkruani ankesën tuaj në “Fakto dhe ti”. Mos u tut, kërko të drejtën tënde.

Është e thjeshtë… Hyr në www.faktoje.al dhe kliko në të djathtë, duke plotësuar fushat.

#Faktodheti #Faktoje #Rindërtimi #Followthemoney #Gjurmoparanë