• Ndotje me koncesion 30-vjeçar për banorët e Vidhasit dhe Balldrenit në Elbasan
  • Historia e faturave vlerësohet me çmim nga BE, ndërsa beteja ligjore e Faktoje vazhdon
  • Shifrat e aksidenteve përballë zotimit të qeverisë për “Vitin e Sigurisë Rrugore”
  • Manastirliu: Katër qendra shëndetësorë në Tiranë do ofrojnë shërbim ditë-natë
  • A po manipulohet opinioni publik me shifrat për mbrojtjen e maskave ndaj Covid-19
  • Kush i ndëshkon politikanët që shkelin rregullat anti-Covid?
  • Qytetarët-viktima “i kompensojnë” shtetit miliarda lekë dëm nga kontrabanda e makinave të luksit
  • Sa përqind u rritën pagat e mjekëve nga 2013 deri sot?
  • Çfarë ndodhi me premtimin për plotësimin e stafit spitalor të Tepelenës