• Premtimi i Veliajt për teknologjine e re në linjat urbane
  • Transporti urban në Tiranë drejt “përsosmërisë”, por në të ardhmen e largët
  • Porti “5 mld dollarësh’’ i Karpenit, projekti gjigand që mbeti thjesht ide
  • Karpeni në pritje të projekteve zhvillimore
  • Shitësit online nuk lëshojnë kupon tatimor
  • Speciale/ ANAD – Komuniteti i njerëzve që nuk dëgjojnë dhe nuk flasin
  • Vëmendja e munguar ndaj njerëzve që nuk dëgjojnë dhe që nuk flasin
  • Shitjet në dyqane vs shitjeve online, konkurrencë e pandershme
  • Borxhi Publik, Erion Braçe: Në 100 lekë, 68 i kemi borxh