covid-19

  • Çfarë u mungon dy paketave të ndihmës ekonomike nga qeveria, sipas ekspertëve
  • A u rritën eksportet e produkteve bujqësore gjatë muajit mars?
  • “Covid-19” s’kursen askënd, 35% e shqiptarëve “mbijetojnë” nën minimumin jetik
  • Kryeministri Rama: Deri në fund të javës do të miratohen 60442 paga lufte
  • Kryeministri Rama “thyen” për herën e dytë premtimin për publikimin e planit konkret të riatdhesimit
  • 5 këshilla për të ruajtur shëndetin mendor gjatë pandemisë së COVID-19
  • Sistemi i “brishtë” shëndetësor shqiptar përballë pandemisë “Covid-19”
  • Aeroporti “Nënë Tereza” në “karantinë”
  • “Mbajtja e maskave”, as autoritetet dhe institucionet ndërkombëtare të shëndetit s’janë në një mendje