covid-19

  • Mite në pandeminë “Covid-19”, nuk ka “teknika” që shërojnë koronavirusin
  • Turizmi me sytë nga plani i qeverisë për të mbijetuar
  • Kryeministri Rama: Pako me ushqime ka shkuar në të gjitha familjet në çadra
  • Rama: Plani për rindërtimin as nuk shtyhet e as nuk ndryshon…
  • A pati solidaritet evropian dhe jo vetëm, në “luftën” e deritanishme ndaj pandemisë Covid-19?
  • Rama: Brenda 24 orëve, plan konkret për mënyrën se si do trajtohen kërkesat për të hyrë në vend
  • PD, Bardhi: Në rajon numri i testeve transparent, në Shqipëri sekret shtetëror
  • Shqipëria, ka numrin më të lartë të vdekjeve në raport me të prekurit nga “Covid-19” në rajon
  • Shqipëria me numrin më të lartë të të shëruarve, por me më pak teste në rajon