covid-19

  • Kryeministri Rama: Nuk do të vijë fundi i muajit pa pagën e gjithkujt në biznesin e vogël
  • Mësimi “online”, sfida e përbashkët nxënës-prindër-mësues
  • Asnjë përgjigje për numrin e tamponëve për COVID-19
  • Ahmetaj: Paketa e BE për COVID-19, vetëm për Malin e Zi dhe Serbinë
  • Në Ballkan ka ankesa për numrin e ulët të testimeve për COVID-19  
  • Si qëndron “e vërteta” rreth Ibuprofenit dhe COVID-19?
  • Në kërkim të ekuilibrave, mes nevojës për siguri dhe rrezikut të shkeljeve së të drejtave të njeriut
  • COVID-19/ Shifrat e Italisë dhe ato të Shqipërisë
  • Sa e përgatitur ishte Shqipëria për pandeminë “COVID-19”?