covid-19

  • Rama: Plani për rindërtimin as nuk shtyhet e as nuk ndryshon…
  • A pati solidaritet evropian dhe jo vetëm, në “luftën” e deritanishme ndaj pandemisë Covid-19?
  • Rama: Brenda 24 orëve, plan konkret për mënyrën se si do trajtohen kërkesat për të hyrë në vend
  • PD, Bardhi: Në rajon numri i testeve transparent, në Shqipëri sekret shtetëror
  • Shqipëria, ka numrin më të lartë të vdekjeve në raport me të prekurit nga “Covid-19” në rajon
  • Shqipëria me numrin më të lartë të të shëruarve, por me më pak teste në rajon
  • Kryeministri Rama: Nuk do të vijë fundi i muajit pa pagën e gjithkujt në biznesin e vogël
  • Mësimi “online”, sfida e përbashkët nxënës-prindër-mësues
  • Asnjë përgjigje për numrin e tamponëve për COVID-19
  • Ahmetaj: Paketa e BE për COVID-19, vetëm për Malin e Zi dhe Serbinë