burokraci

  • A përfundoi procesi i rindërtimit dhe dëmshpërblimeve për tërmetin e 21 shtatorit në Tiranë?
  • Informacioni i mohuar nga Bashkia Tiranë për rindërtimin
  • Institucionet që nuk përgjigjen për shpenzimet e reformës në drejtësi
  • Universiteti “Ismail Qemali” në Vlorë nuk “lëshon” informacionin
  • Ministritë “hermetizohen”, nuk japin faturat e shpenzimeve të ministrave
  • Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme nuk kujtohet të kthejë përgjigje për abetaren shqip në Luginën e Preshevës
  • Mbyllja e klasave kolektive, Ministria e Arsimit nuk jep përgjigje
  • Ministria e Mbrojtjes nuk kthen përgjigje për rrëshqitjet e tokës në Gjirokastër
  • Qendra Kombëtare e Biznesit nuk përjashton as gazetarët nga pagesa për të marrë informacion