BallinaGjurmo Paranë“FAKTO DHE TI” Zëri yt do të dëgjohet!

“FAKTO DHE TI” Zëri yt do të dëgjohet!

Faktoje do të përcjellë ankesën tënde pranë institucioneve përgjegjëse.

Dhjetra qytetarë nga Tirana, Durrësi, Vora dhe Kurbini kanë dërguar ankesën e tyre në aplikacionin “FAKTO DHE TI”!

Faktoje pasi ka verifikuar ankesën ka dërguar kërkesa zyrtare pranë institucioneve përkatëse, në mënyrë që problemi i qytetarëve të dëgjohet dhe të marri zgjidhjen që kërkohet ligjërisht.

Faktoje prej 2 vitesh ka ndjekur procesin e rindërtimit, duke e vënë theksin tek transparenca dhe llogaridhënia.

#Faktodheti #Faktoje #Rindërtimi #Followthemoney #Gjurmoparanë

 

Të fundit

Më të lexuarat

spot_img