• Spak dhe Prokuroria e përgjithshme në zbatim të transparencës
  • Debunking/ “Hitleri ishte hebre” dhe portretizimi i luftës në Ukrainë si luftë kundër neonazizmit
  • Mbartja e boshllëqeve në arsim, ekspertët: Jo dy javë, po as dy vite nuk mjaftojnë për rikuperimin!
  • Aeroporti i Kukësit fluturime me ‘pikatore’ edhe në muajin maj
  • Bypass-i Shkodrës përfundon pas 13 viteve
  • Ministrja e Bujqësisë garanton se nuk shitet më qumësht me pagure në rrugë, por në të vërtetë…
  • A e njohu Putini pavarësinë e Kosovës?
  • Përse nuk qëndrojnë justifikimet e qeverisë për shkeljen e afateve për ndërtimin e Teatrit të ri Kombëtar
  • Në Durrës procesi i riforcimit të godinave DS4 mbetet në vendnumëro