• Autoriteti Kombëtar i Ushqimit: Nuk është konstatuar tregtim i qumështit nëpër trotuare
  • Qeveria nuk i bëri kurrë shpenzimet sa 5% të PBB-së për pandeminë, ashtu siç pretendoi
  • Transporti Urban në krizë/ Subvencioni i premtuar nuk është lëvruar plotësisht
  • Debunking/Lajmet dizinformuese që “morën dhenë” në prag të 9 majit, ditë simbol të Europës dhe Rusisë
  • Si po e shkatërrojnë ekosistemin krimet “e heshtura” mjedisore në Shqipëri
  • Elbasan/ 71% e të rinjve 14-15 vjeç e shikojnë të ardhmen jashtë Shqipërisë në 5 vitet e ardhshme
  • Kur premtimet mbeten rrugëve
  • A i përmbush Shqipëria 15 kushtet për të merituar hyrjen në BE?
  • Odisea e Bursës Shqiptare të Energjisë, zvarritje dhe shkelje afatesh