• A ekziston stacioni i mbetjeve urbane të Kamzës siç parashikon kontrata koncensionare PPP?
  • Plehrat kërcënojnë sezonin turistik
  • Debunking/ Propaganda e rusëve shënjestron organizatat fact-checking, ndër to dhe Faktoje
  • Tiranë/Premtimet për ujë 24 orë, me ndërprerje ashtu siç është edhe furnizimi
  • Pylli orbital apo i betonit?!
  • A u shkel premtimi për ndërtimin e parkingut nëntokësor në Prishtinë?
  • Premtime dhe ripremtime që shtrihen në kohë/ Vora dhe Kruja, jashtë afateve të rindërtimit
  • E-Albania/95% e shërbimeve kaluan online, por qytetarët hasin probleme
  • Mish-mashi i shifrave të aksidenteve rrugore nga Kryeministri, DPSHTRR dhe deri tek INSTAT