• Subashi, në dy mandate të njëjtat premtime të pambajtura
  • Stolat inteligjentë në Vlorë janë jofunksionalë
  • Të pavërtetat e kryeministrit Rama në komunikimin për vijimin e “Fazës II” të hapjes si pasojë e “Covid-19”
  • DEKLARATË PËR MEDIAT
  • Legjitimimi i kriptomonedhave dhe rreziku i pastrimit të parave
  • Pastrimi i parave, “shtigu” i korrupsionit që nuk po mbyllet
  • Vlora para popullimit nga pushuesit dhe masat ndaj covid-19
  • Covid-19, zero transparencë nga “burgjet”
  • Çfarë do të bëhet me gjobat që shqiptarët po marrin nga shteti grek?