• Kryeministri Rama: Deri në fund të muajit do kemi strategjinë e re për transportin publik
  • Tiranë, ligjërimi i kanabisit mjekësor dhe informaliteti i ekonomisë shqiptare
  • Rama: Me Maqedoninë kemi numrin më të madh të marrëveshjeve
  • Veliaj: Numri i turistëve në 2019-n në Tiranë, tejkaloi numrin e banorëve
  • Syri i Kaltër, pa rrugë dhe plan menaxhimi
  • Çfarë e kushtëzon planin për ndërtimin e kullave pas Teatrit Kombëtar?
  • Mbyllja e gjykatave si pasojë e “Covid-19” shton rrezikun për “drejtësi të munguar”
  • Dikur edhe kryeministri Rama planifikonte restaurimin e Teatrit Kombëtar
  • 11 kërkesa, asnjë përgjigje nga Ministria e Shëndetësisë qëkur nisi pandemia e Covid-19!