• Zbutja e papunësisë në Shqipëri, e kushtëzuar nga rikthimi i pandemisë
  • Çmimet u rritën në mënyrë abuzive, pavarësisht Aktit Normativ
  • Ndërtimi i By-pass-it të Tepelenës, shumë prapa për t’u mbyllur brenda majit
  • Balla: Së shpejti nis projekti me qeverinë gjermane për rehabilitimin e Shkumbinit
  • Projekti: Forcimi i komuniteteve lokale për të luftuar dezinformimin dhe propagandën gjatë pandemisë Covid-19.
  • A po shkelen të drejtat e njeriut nën justifikimin e “Covid-19”?
  • Spahia: 40 për qind më shumë vdekje në Shkodër në raport me një vit më parë
  • Planet “e vjetra” për Teatrin e ri dhe si u përdor Piramida në këto 20 vite
  • Veliaj: Presidenti bëri hile, çështja e Teatrit Kombëtar duhej të paraqitej në Gjykatën Administrative