• U investuan 172 milionë lekë, konviktet “peng” i mobilimit
  • Fshati Mihajas, 5 vite pas premtimeve të kryebashkiakut Veliaj
  • Mbaruan vaksinat, por jo kërkesat, vaksinohen vetëm ata që “ua mban xhepi”
  • Ministria e Shëndetësisë vazhdon “avazin” me shkeljen e afateve për “të drejtën e informimit”
  • Ministri Ahmetaj ndryshon qëndrim për pasojat e tërmetit në rritjen ekonomike
  • Klimë e favorshme apo zhgënjyese për investimet e huaja?
  • Dekriminalizimi 2016-2020, Rama para dhe pas
  • Fshati që vuan për 3 km rrugë të premtuar nga kryebashkiaku Veliaj që në 2015
  • Veliaj, 4 të pavërteta në një argument