BallinaPertejVunoi përtej fasadës

Vunoi përtej fasadës

Fshati turistik i Vunoit u restaurua si pjesë e projektit 100 fshatrat mbi një vit më parë. Pavaresisht ndryshimit të dukshëm në fasada, banorët dëshmojnë për disa probleme në infrastrukturë. Projekti i quajtur “Zhvillimi i alpeve shqiptare dhe zonës bregdetare” përfshin tre bashki dhe ka kushtuar 35 milion euro pjesë e të cilit është edhe Vunoi.

Të fundit

Më të lexuarat

spot_img