Ogerta Manastirliu

  • “Shefqet Ndroqi” pa psikologë edhe pas vetëflijimit të tre pacientëve me Covid-19
  • Testet e shpejta për Covid-19, deklarata në kronologji, por pa rezultate konkrete
  • Manastirliu: Katër qendra shëndetësorë në Tiranë do ofrojnë shërbim ditë-natë
  • Manastirliu: Do dyfishojmë numrin e testimeve për Covid-19 duke filluar nga shtatori
  • Manastirliu: Brenda verës gati Pediatria moderne e spitalit të Durrësit
  • Testimi serologjik dhe paqartësitë mbi shtrirjen e procesit
  • Respiratorët dhe shifrat që nuk përputhen me deklarimet
  • Maskat të detyrueshme, por kush e garanton efektshmërinë?
  • A e ul rrezikun e përhapjes së virusit me 70% mbajtja e maskës?