Ogerta Manastirliu

  • “Loja e kungulleshës” me shifrat e testeve serologjike për Covid-19
  • Laçi pa spital pas tërmetit, pacientët në “dorën e Zotit”
  • Çfarë ndodhi me rihapjen e premtuar të kufijve tokësorë më 1 qershor?
  • Manastirliu: Kemi siguruar mjetet mbrojtëse për personelin mjekësor
  • Hapja e shërbimit të Kardiokirurgjisë tek “Shefqet Ndroqi”, ministria nuk kthen përgjigje
  • Kryeministri Rama: Deri në fund të muajit do kemi strategjinë e re për transportin publik
  • Ministrja Manastirliu: Pensionistëve do t’u dërgohet pensioni në shtëpi
  • PD, Bardhi: Në rajon numri i testeve transparent, në Shqipëri sekret shtetëror
  • “Funksionon” ultimatumi dhe kërcënimi me gjobë, mbyllen lokalet në Tiranë