Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

  • Shqipëria pa qese plastike, “dështon” nisma e Ministrisë së Mjedisit
  • Veliaj: Numri i turistëve në 2019-n në Tiranë, tejkaloi numrin e banorëve
  • Himarë, dështon projekti i ndarjes së mbetjeve që në burim
  • Gur gur bëhet… gurore; mali i Krujës dhe premtimet për të izoluar katastrofën mjedisore
  • Inceneratori i Fierit ndërtohet pa leje mjedisore, banorët çojnë çështjen në gjykatë
  • Ujrat e zeza derdhen në det
  • Blendi Klosi: Të rinjtë që dalin nga arsimi profesional në Lezhë janë 100% të punësuar
  • Klosi: Vetëm per 10 muaj Shqipërinë e kanë vizituar 6.7 milionë turistë
  • Ministria e Turizmit dhe Mjedisit dhe drejtoria në varësi nuk njeh ligjin për “Të drejtën e informimit”