Ministria e Brendshme

  • Sa e mbrojtur është policia përballë koronavirusit?
  • Pse gjithnjë e më shumë shqiptarë po lënë shtetësinë
  • Alvinin e shpëtuam… çfarë do të ndodhë me të tjerët?
  • Makinat e blinduara në Shqipëri dhe numri i lartë që mund të paralajmërojë për situatën e sigurisë
  • Rama: 20 mijë italianë punojnë dhe bëjnë biznes në Shqipëri
  • Regjistrimi i adresave, projekt i pafinalizuar
  • Kartat e skaduara të identitetit , teorikisht të vlefshme por në praktikë nuk bëjnë punë  
  • Ministria e Brendshme nuk zbaton urdhrin e Lleshajt
  • Lleshaj: Do të heqim praktikën e dublimit të semaforëve me punonjës policie dhe postoblloqeve
  • Xhafaj: 2017-a, me numrin më të ulët të vrasjeve në 27 vite