koronavirus

  • Si qëndron “e vërteta” rreth Ibuprofenit dhe COVID-19?
  • Ekonomia e “infektuar” nga koronavirusi, çfarë thonë ekspertët për planin e qeverisë
  • E diela e shtetrrethimit në Tiranë, Durrës e Gjirokastër
  • Gjyq në kohën e koronavirusit, gjykata respekton kërkesën e ministres Gjonaj
  • Studimi i koronavirusit zbulon se fëmijët me COVID–19 tregojnë simptoma më të lehta
  • 10 pyetjet më të zakonshme mbi koronavirusin sipas BBC
  • “Funksionon” ultimatumi dhe kërcënimi me gjobë, mbyllen lokalet në Tiranë
  • “Testi” 24 orësh para se të mbylleshin lokalet, urdhëri nuk u respektua
  • Mësimi “virtual”, i pamundur për ata që s’kanë dekoder
  • Bashkia “demonstron” si dezinfektohen autobusët, kompanitë e transportit të papërgatitura