Erion Veliaj

  • Veliaj: Numri i turistëve në 2019-n në Tiranë, tejkaloi numrin e banorëve
  • Çfarë e kushtëzon planin për ndërtimin e kullave pas Teatrit Kombëtar?
  • Planet “e vjetra” për Teatrin e ri dhe si u përdor Piramida në këto 20 vite
  • Veliaj: Presidenti bëri hile, çështja e Teatrit Kombëtar duhej të paraqitej në Gjykatën Administrative
  • 3 deklaratat e kryebashkiakut Veliaj që u rrëzuan bashkë me teatrin
  • Fundjava pa makina në kryeqytet, a mund të bëhet realitet?
  • Bashkia “demonstron” si dezinfektohen autobusët, kompanitë e transportit të papërgatitura
  • Veliaj, 4 të pavërteta në një argument
  • Erdhi uji… në 2020-n