Erion Veliaj

  • Piramida e Tiranës në pritje të gjatë të rijetëzimit
  • “1 libër= 1 biletë falas”, iniciativë gjysmake
  • Sfida e humbur e kryebashkiakut Veliaj për çmimin e ujit
  • Transporti urban në Tiranë drejt “përsosmërisë”, por në të ardhmen e largët
  • Kartat e skaduara të identitetit , teorikisht të vlefshme por në praktikë nuk bëjnë punë  
  • Klevis Balliu: Erion Veliaj ka dhënë më shumë se 400 leje ndërtimi
  • Sheshi “Skënderbej” dhe beteja miliarda lekëshe e dekadës së fundit
  • 10 nga gënjeshtrat “më të bukura” të politikës shqiptare për 2018-ën
  • Veliaj: Nuk do japim asnjë leje ndërtimi