Erion Veliaj

  • A përfundoi procesi i rindërtimit dhe dëmshpërblimeve për tërmetin e 21 shtatorit në Tiranë?
  • Veliaj: Brenda verës nis puna për rindërtimin e “Sami Frashërit”
  • Mbi 1 mijë ndërtime në tri vite në Tiranë, 60 për qind e firmave nuk justifikojnë burimet financiare
  • Lumi i Tiranës, në kufijtë e “bombës biologjike”
  • Veliaj: Brenda javës miratohet edhe lista e dytë me 3,100 përfituesit si pasojë e tërmetit të 26 nëntorit
  • Transporti urban, trashëgon të njëjtat probleme edhe 4 vite pas zotimit të Veliajt
  • Komisioni për shkarkimin e Presidentit, “stuhi në gotë” me kosto financiare
  • Pagesa e granteve dhe ndërtimi i banesave, u premtuan nga Veliaj që në 15 qershor, por ende s’kanë nisur
  • Veliaj: Po i shërbejmë 25 mijë familjeve në shtëpi