Erion Veliaj

  • Veliaj: Brenda javës miratohet edhe lista e dytë me 3,100 përfituesit si pasojë e tërmetit të 26 nëntorit
  • Transporti urban, trashëgon të njëjtat probleme edhe 4 vite pas zotimit të Veliajt
  • Komisioni për shkarkimin e Presidentit, “stuhi në gotë” me kosto financiare
  • Pagesa e granteve dhe ndërtimi i banesave, u premtuan nga Veliaj që në 15 qershor, por ende s’kanë nisur
  • Veliaj: Po i shërbejmë 25 mijë familjeve në shtëpi
  • Veliaj: Numri i turistëve në 2019-n në Tiranë, tejkaloi numrin e banorëve
  • Çfarë e kushtëzon planin për ndërtimin e kullave pas Teatrit Kombëtar?
  • Planet “e vjetra” për Teatrin e ri dhe si u përdor Piramida në këto 20 vite
  • Veliaj: Presidenti bëri hile, çështja e Teatrit Kombëtar duhej të paraqitej në Gjykatën Administrative