Edi Rama

  • (Vetë) përjashtimi i Kosovës nuk e largoi Shqipërinë nga “Shengeni Ballkanik”
  • Një “cicërimë” në Twitter dhe dera që s’u hap (kurrë)
  • Spitali i ri kirurgjikal në QSUT s’është gati, u premtua vënia në punë brenda qershorit
  • Saga e përgjimeve/ Kur flet politika, hesht drejtësia
  • Rama akuzon Prokurorinë, ajo e “rrëzon” me shifra zyrtare
  • SKANIM I 5 KRITEREVE – A i ka përmbushur Shqipëria kushtet e BE për hapjen e negociatave
  • Ishulli i gënjeshtërt i qeverisë në mes të Osumit
  • Rama: 20 mijë italianë punojnë dhe bëjnë biznes në Shqipëri
  • Edi Rama: Kemi legalizuar 150 mijë shtëpi