Edi Rama

  • Sheshi “Skënderbej” dhe beteja miliarda lekëshe e dekadës së fundit
  • Rama: Biblioteka digjitale e universitetit gati në janar
  • Rama e Manastirliu premtuan plotësimin e spitaleve me mjekë specialistë, këta të fundit ende s’janë diplomuar
  • Rama: Gjysmë milionë shqiptarë kryejnë çdo vit check up-in falas
  • Gur gur bëhet… gurore; mali i Krujës dhe premtimet për të izoluar katastrofën mjedisore
  • Inceneratori i Fierit ndërtohet pa leje mjedisore, banorët çojnë çështjen në gjykatë
  • Ulja e çmimit të naftës për fermerët premtim ” i kultivuar” në vite
  • Vox Pop/ Pritshmëritë e kuksianëve për aeroportin e ri të qytetit
  • Aeroporti i Kukësit, premtim i mbartur kohë pas kohe